2014!

 
 
2014 började inte sådär jätte bra men jag  va rätt deppig början av 2014 och de var hur jobbigt som helst! men jag tog mig upp och träffade underbara männsikor men även några som va dåliga för mig. 
 
Jag var på väldigt många tandläkarbesök och var där  typ en gång i vecka för jag hade tandställning och för att dom kommer förberada min tandställning och allt som skulle sitta i min mun när jag skulle opera mig!
 
den 19 mars så operades jag för överbett så dom flyttade överkäken några milmeter och det va hemskt! Jag låg på sjukhus i två dar! jag mådde verkligen jätte dåligt och ville bara hem men även va kvar för att ha den där kylmasken man hade för inte skulle svullna upp så mycket! När jag var verkligen hög på morfin... vilket kändes konstigt men även bra för det inte skulle göra ont! 
 
Efter två dar på sjukhuset så fick jag åka hem och fick värktabletter och  jag bara spydde av dom och fick inte behålla nånting vilket var väldigt hemskt och obehagligt!   Vägde 57 och gick ner till 49..  jag fick leva på yogurt och soppa bara flytande saker helt enkelt.. När min lille bror satt och åt pizza och jag va ju så jävla hungrig och den lukten gjorde inte saken bättre men jag fick smaka en bit men det kändes som jag åt gummi och de gick inte alls att tygga så jag blev så ledsen så jag börja stor blöa för jag inte kunde äta nåt och jag mådde verkligen super dåligt och de va sjukt jävla jobbigt..  Men min mamma gjorde milkshake  så jag fick i mig nånting! 
Men nån dag efter så skulle jag till karolinska på återbesök och jag mådde så illa hela bilresan och tillslut så spydde jag i mängder vilket va jobbigt och när vi väl va där så när vi kom in i rummet vi skulle va började snurra i hela huvudet så jag va tvungen att sitta ner och sen kom läkaren in och kolla mig i munnen och allt såg så himla fint! sen var vi klara. Bilresan hem va sjukt hemskt jag spydde mer och tillslut så somna jag av att jag va så utmattad av allt!
 
Efter en vecka så tog jag bort mina stygn i munnen vilket gjorde såå jävla ont så jag nästan skulle svimma tänk er att ha stygn i munnen ? :O  blä säger jag bara! 
 
sen va jag bara hemma och tog det lugnt!
(bilder ifrån dag 1 tills de blev bra!)
 
 
Skolan!
 
Det va jobbigt att komma tillbaka till skolan efter de jag upplevede men jag fick feber ansiket svullande upp och det va bara sjukt jävla jobbigt så jag kunde bara va i skolan fram tills lunch för jag inte orkade och inte mådde så bra! 
 
Det va svårt att komma i kapp men det gick! vilket jag är glad för! skolan va skit jobbigt för mig de här året men det funkade väldigt bra och det var härligt att allt gick som de skulle!
 
Sommaren 2014
 
Den började underbart jag fick hem en liten söt flicka namn vid Bimbo!
Hon har fått mig att må bättre under det här året! Hon är mitt allt (bara dom som är djurvänner förstår vad jag menar)  Hon har gjort mitt liv enkelare!
 
Sen fick jag sommarjobb genom min faster så jag jobbade hela sommaren till slut kunde jag köpa de ja ville mest i hela världen det va ju min älskade  CANON EOS 700D
 
Vänner/familj!
 
Jag hade inte klarat de här året om jag inte hade haft min familj och mina närmaste underbaraste vänner  dom är  det finaste jag har och tack för ni har ställt upp för mig även om jag har  varit extremt jobbig! haha
men dom vet att jag älskar dom!  
 
MIna vänner har gjort så jag fick världens bästa sommar kärlek till er!